TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Elche C.F. och TM Real Estate Group förlänger sina åtaganden

Elche C.F. och TM Real Estate Group förlänger sina åtaganden

25.06.2021 |  Blog TM  | Sin categoría 

Lästid: 2 minuter

Den Torrevieja-baserade byggherren förblir huvudsponsor för sjätte säsongen i rad

 

TM Real Estate Group kommer utgöra tryck på Elche C.F.s tröja för sjätte säsongen i rad. Samarbetet mellan de båda organismerna som är betydelsefulla inom sin branscher både inom Alicantes provins och Valencias delstatsregion kom till sommaren 2016 och har bevarats sedan dess. TM fastighetsmäklare har varit samarbetspartner till fotbollsklubben Elche C.F.under de senaste åren och bidragit till att stärka klubbens ställning, vilket förblir ett oförändrat förhållande även denna säsongen, återigen i LaLiga Santander.

 

Företrädare för båda institutionerna har idag i pressrummet på Martínez Valero-stadion uttryckt sin tacksamhet och stolthet över det framgångsrika och goda samarbetet. “Vi måste tacka dem. Pablo och TM-gruppen ingår som en del i familjen. TM har följt oss i de svåraste stunderna, i Segunda B, när vi uppmärksammades mycket mindre i det offentliga livet. TM har varit med hela vägen till första divisionen. Vi har haft möjlighet att utvecklas och växa med värdefullt stöd från en av de mest prestigefyllda fastighetsmäklarna både på spansk delstatsnivå, nationell spansk nivå och i ett internationell sammanhang. För oss är detta glädjande och vi hoppas att den gemensamma “resan” kommer fortsätta lika framgångsrikt som nu även på lång sikt” sade Ordförande för Elche C.F., Joaquín Buitrago.

 

Pablo Serna som är VD för TM Real Estate Group har bekräftat att ”TM Real Estate Group förnyat sitt partnerskap med Elche C.F. ytterligare en säsong, vilket blir den sjätte säsongen i ordningen. Jag minns hur Elche kontaktade oss för sex år sedan när klubben skulle spela för sin överlevnads skull. Vår koncern ställde upp sitt företagsstöd i stadens kommun och sedan dess har partnerskapsprojektet fortlöpt. Jag tror inte på tur, men däremot på gott arbete samt ser att detta goda arbete gjort det möjligt för oss att åtfölja Elche vid två promoveringar under denna tidsperiod, vilket är av stort värde. Vi är mycket nöjda med Elche C.F.:s varumärkes goda inverkan på vår affärsverksamhet i Spanien och hoppas få uppleva en normal säsong för att växa och bidra till LaLigas och fotbollssportens tilltagande betydelse i resten av världen”.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.