TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Upptäck The Style by TM, nybyggda bostäder i Playa de San Juan (Alicante)

Upptäck The Style by TM, nybyggda bostäder i Playa de San Juan (Alicante)

19.11.2021 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: < 1 minut

TM Real Estate Group presenterar ett nytt bostadsområde med totalt 190 bostäder med 2 och 3 sovrum med två badrum och 4 sovrum med 3 badrum i området PAU 5, Playa de San Juan (Alicante).

 

DEN LIVSSTIL DU LETAR EFTER

Style by TM representerar den livsstil du söker; en modern livsstil där du kan njuta av din fritid vid havet, i en miljö där du kan koppla av, bara ett stenkast från ett brett utbud av fritidsaktiviteter och tjänster.

 

LÄGE

Läget ligger i ett av Alicantes viktigaste områden, och dess bostäder med havsutsikt gör det till en perfekt plats att bygga sitt liv på. Ett bostadsprojekt i området Pau 5 i Playa de San Juan, bara 300 meter från strandpromenaden, och med all service runt omkring dig.

 

BOSTADSOMRÅDE

Bostadsområdet erbjuder utmärkta gemensamma områden med innergård med konstgräs och planteringar, gemensamma pooler för vuxna och barn, lekpool, 2 jacuzzis, utrustat gym, padelbana, lekplats för barn, multifunktionslokal för bostadsrättsföreningen och minisportbana.

För att garantera maximal sinnesfrid är The Style by TM dessutom inhägnat, och har en portvaktskur samt videoövervakad ingång.

 

Bygg ditt nya hem i ett av de bästa områdena i Playa de San Juan!

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.