TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Vi donerar datorutrustning till Alinur Foundation

Vi donerar datorutrustning till Alinur Foundation

22.03.2022 |  Blog TM  | Blog | Corporativo 

Lästid: 2 minuter

 

Vi på TM vill se en framtid där alla har tillgång till utbildning och teknik – två grundpelare för ett samhälle i utveckling.

Därför fortsätter vi med kampanjen ”Connect to the Future” som vi lanserade förra året. Kampanjen syftar till att främja cirkulär ekonomi, höja medvetenheten om återvinning och ge teknik till människor som behöver den.

 

Hur gör vi det?

Vi ger datorutrustning i perfekt skick till olika organisationer som jobbar med utbildning och sociala frågor. Därigenom främjar vi återanvändning samtidigt som vi bidrar till att minska digitala klyftor och de ojämlikheter som de leder till.

Vi har inlett ett samarbete med Alinur Foundation Growing with Emotions som har som mål att värna människor med funktionshinder, förbättra deras livskvalitet och försvara deras rättigheter genom att kampanja för deras välfärd, utbildning, lärande och inkludering.

 

På vilket sätt bidrar datorer till att uppfylla de målen?

Precis som UNESCO anser vi att nya tekniker kan komplettera, berika och omvandla lärandet.

Alinurs ordförande själv säger att ”teknik underlättar lärandet och utvecklar barnen genom olika program”. ”Med hjälp av den här datorutrustningen kan eleverna ta del av IT-aktiviteter och följa med i samhällsutvecklingen.”

 

Francisco Garrido, Director of Organization and ICT, och Leonor Martínez Munera, ordförande för Alinur Foundation, under donationen av datorutrustning.

 

Vi på TM är glada över möjligheten att bidra till deras utbildning samtidigt som vi kan ge avpolletterad datorutrustning nytt liv.

 

Läs mer om stiftelsens arbete och projekt på den här länken: Education and Training Centre – ALINUR.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.