TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
BARC Busot och TM hand i hand för ett vackert initiativ

BARC Busot och TM hand i hand för ett vackert initiativ

23.05.2022 |  Blog TM  | Aktualności | Corporativo 

Lästid: 2 minuter

Vi på TM engagerar oss i våra närområden, vår miljö och våra experter.

Vi utvecklar inte bara fastighetsprojekt utan bidrar också till tillväxten i de områden där vi verkar vilket förbättrar människors livskvalitet.

 

Skapar möjligheter

Bland de spanska bergen i Busot, Alicante, ligger vårt bostadskomplex Los Altos de AlicanteVåra villor i varierande storlek gör området till den perfekta platsen att njuta av lugnet och naturen.

 

Vi är oerhört glada över att kunna bidra till utvecklingen av det här området genom att arbeta på ett projekt lett av en icke-statlig organisation.

Projektet leds av Busot Animal Rescue Concern (BARC), en ideell organisation som vill förbättra levnadsvillkoren för alla herrelösa och övergivna djur i Busot och närliggande områden.

 

På sex år har över 1 000 djur räddats

När organisationen räddar ett övergivet djur kontrollerar de först om det är märkt med ett mikrochip för att hitta ägaren. Dessvärre är 90 % av övergivna hundar inte chipmärkta. BARC ansvarar då för att ta in dem, genomföra en preliminär undersökning och hitta ett hem åt dem.

De tar även hand om gatukatter.

 

Ett nytt djurräddningscenter

På grund av det höga antalet övergivna djur har Busot Animal Rescue Concern köpt mark för att bygga ett djurräddningscenter. Centret kommer att erbjuda allt djuren behöver tills det är dags för dem att träffa sina nya familjer: veterinär, rymliga områden att springa omkring på, medicinering och så vidare.

 

Vi på TM vill dra vårt strå till stacken och har därför bidragit med en donation för att de ska kunna fortsätta utveckla sitt initiativ.

 

 

Vår säljchef i Costa Blanca besökte själv organisationens mark för att se den plats som snart kommer att bli djurens nya hem.

 

 

 

Vi ser fram emot att följa bygget och besöka djurräddningscentret när det har öppnat!

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.