TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Riomar Healthy Living. Välmåendet som du förtjänar vid Mil Palmeras stranden

Riomar Healthy Living. Välmåendet som du förtjänar vid Mil Palmeras stranden

03.11.2022 |  Blog TM  | Aktualności | Ditt nya hem 

Lästid: 3 minuter

Riomar Healthy Living är den perfekta platsen för att kunna njuta av ditt nya hem med ett läge, tjänster och faciliteter som garanterar sant välbefinnande. En kampanj som består av 46 assistens-lägenheter med 1 och 2 sovrum med 1 eller 2 badrum och spektakulära gemensamma ytor.

Assistens-lägenheter vid Mil Palmeras stranden.

Riomar Healthy Living är ett nytt bostadsprojekt som kommer att ha totalt 46 assistenslägenheter med 1 och 2 sovrum med 1 eller 2 badrum med stora terrasser, speciellt på bottenvåningen, och takterrasser där du kan njuta av Costa Blancas underbara klimat under hela året. Dessutom har projektet spektakulära gemensamma utrymmen med bland annat pool, gym, gemenskapsrum, träningsrum, fysrum, skönhetssalong och utomhusutrymmen.

Riomar Healthy Living ligger vid Playa de Mil Palmeras, på sydkusten av provinsen Alicante, som gränsar till regionen Murcia. Detta boende ligger mellan Campoamor och Torre de la Horadada, en perfekt plats för att njuta av det maximala välbefinnandet som Costa Blanca erbjuder oss under hela året.

 

Varför välja Riomar Healthy Living?

Din bostad där du känner att du har allt du behöver utan några bekymmer finns i Riomar Healthy Living, designat exklusivt för att kunna njuta av det välbefinnande och den medelhavslivsstil som du förtjänar:

Känn dig trygg: Lugnet och tryggheten i att veta att, ifall du behöver det, finns det alltid någon vid din sida tack vare dessa tjänster som ingår i din vårdlägenhet:

  • 24-timmarsassistans via en terminal och knapp som kopplar upp dig, från alla rum i lägenheten där du befinner dig, med proffsig personal inom nödsituationer eller andra olägenheter.
  • Sensorer för att upptäcka gasläcka, eld, rök, fall… eller andra nödsituationer som kan uppstå
  • Personlig uppföljning anpassad efter behov, läkemedelspåminnelse och läkarbesökspåminnelse.
  • Färdtjänst för transport i nödfall.
  • Förvaring av nycklar vid glömska eller förlust. Vi kommer att ha en backup.

Känn dig frisk: De som uppskattar en hälsosam livsstil kommer att hitta sin plats här tack vare dess fullt utrustade gym, skönhetssalong och sjukgymnstiksal, eller den gemensamma poolen med lyfthiss, där du kan njuta av långa bad. Allt detta tillsammans med fördelarna från havet och det underbara klimatet på Costa Blanca.

Vi erbjuder dig också möjligheten att få Health Premium Card från Quirón Salud International Hospital, som syftar till att ge patienter personlig och preferensbehandling och hälsorådgivning för att förbättra deras livskvalitet.

Känn bekvämligheten: Rör dig fritt både i bostaden och i ditt hem. I detta bostadsområde har vi tänkt på alla detaljer, eliminerat arkitektoniska barriärer och designat några av de anpassade lägenheterna.

Känn dig aktiv: Avkoppling och lycka är betydande och att ha fritid spelar en stor roll för att få detta. Riomar Healthy Living ligger i ett privilegierat område både för att njuta av naturen samt ett brett utbud av tjänster bara några minuter bort, såsom flera golfbanor, fritidsområden, restauranger och shoppingcenter perfekta för ditt dagliga liv.

Känn dig i gemenskap: Njut av Medelhavets livsstil genom att dela speciella stunder i detta fantastiska boende tack vare dess fantastisak installationer som till exempel det fullt utrustade gemenskapsrummet, en plats designad och förberedd för att organisera familjeevenemang, med vänner eller i sällskap av dina grannar.

 

Platser att besöka

Området runt Mil Palmeras ligger i den sydligaste delen i Alicante provinsen och gränsar till regionen Murcia, vilket gör det till en privilegierad plats att njuta av båda regioner. Det ligger mycket nära andra stora turist- och kuststäder som Torrevieja, Orihuela, San Javier, Pilar de la Horadada eller La Manga, som också har ett fantastiskt kultur- och fritidsutbud.

Dessutom anses Mil Palmeras strand, på södra Costa Blanca, vara en av Medelhavets bästa stränder, tilldelad Blå Flagg sedan 2019. Ett bevis på detta är det stora antalet turister som väljer den för att utöva vattensporter. dykning, segling, kajakpaddling eller simning.

Om du är en golfälskare har Riomar Healthy Living det perfekta läget. Inom en 30 minuters radie med bil har du mer än 10 magnifika golfbanor att välja mellan. Både i provinserna Alicante och Murcia: Villamartín Golf, Campoamor Golf Resort, Las Colinas Golf & Country Club, La Marquesa Golf, Vistabella Golf, Las Ramblas Golf , Lo Romero Golf, Roda Golf & Beach Resort, New Sierra Golf, Terrazas de la Torre Golf Resort…

 

Vill du ha mer information om Riomar Healthy Living? Fyll i kontaktformuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.