TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Marine Hills by TM, där havet och naturen är ett

Marine Hills by TM, där havet och naturen är ett

15.05.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 3 minuter

Nu är det nya bostadsområdet i Estepona, Marine Hills by TM till salu. Det ligger i en underbar natur i Selwo-området, med fantastisk utsikt över Medelhavet. Marine Hills by TM erbjuder ett brett utbud av bostadstyper: lägenheter och taklägenheter med 2, 3 och 4 sovrum med 2 och 3 badrum.

 

Marine Hills by TM har ett perfekt läge mindre än 10 minuter från Estepona, i hjärtat av Costa del Sols gyllene triangel, omgivet av flera golfbanor och ett stort utbud av fritidsaktiviteter och tjänster i Puerto Banús, Benahavís och Marbella. Bostadsområdet erbjuder lägenheter och taklägenheter med 2, 3 och 4 sovrum med 2 och 3 badrum, och magnifik utsikt över havet.

Marine Hills by TM: lägenheter och taklägenheter i Estepona

Lev varje dag med utsikt över havet från ditt hem. Du kan välja mellan olika bostadstyper: lägenheter och taklägenheter med 2, 3 och 4 sovrum samt parhus med 3 sovrum. Alla är belägna i sydligt eller sydostligt läge mot havet, med vardagsrum och sovrum på framsidan, vilket gör dem ljusa och fräscha tack vare korsventilationen.

Bostädernas balkongdörrar och persienner är eldrivna, blandarna och armaturerna i disko och tvättställ är miljöeffektiva, badrummen har elektrisk golvvärme och klimatanläggningen är aerotermisk för att vara mer energibesparande och energieffektiv.

Alla utvändiga utrymmen är mycket rymliga, oavsett bostadstyp. Taklägenheterna med solterrass har grill, vask, blandare, installation för kylskåp, dusch med varmt och kallt vatten, eluttag, TV-uttag och belysning samt förinstallation för jacuzzi. Parhusen kan ha en egen privat bassäng i trädgården, mot en avgift. Lägenheterna på bottenvåningen har delvis täckt terrass som är täckt med konstgräs.

Alla bostäder har en parkeringsplats, förråd i källaren, förråd i bostaden och ett skoskåp. Alla parkeringsplatser har förinstallerade eluttag för laddning av bilar.

Fantastiska gemensamma ytor med utsikt över havet

Bostadsområdet är uppdelat i flera fastigheter med många olika faciliteter, vilket gör det till en resort att bo i året runt. De stora gemensamma ytorna har allt för att du ska känna dig som hemma som aldrig förr: uppvärmd oändlighetsbassäng med havsutsikt, säsongsöppen utomhusbassäng, plaskbassäng för barn, lekplats med vattenstrålar, uppvärmda jacuzzier, bassängområde vid båda bassängerna och jacuzzierna. Allt för att du ska kunna njuta av ett härligt bad och ha kul bland bubblorna.

Om du vill träna ligger gymmet i grönområdet ovanför padelbanan, där du även hittar en anpassad toalett och omklädningsrum. Bredvid gymmet finns ett spa, kontorskollektiv och samlingslokal, perfekta för avkoppling eller arbete med utsikt över bostadsområdet.

Hela bostadsområdet är utformat med anlagda grönområden och gångar till bassängerna. Samfälligheten har även ett gemensamt förråd och vid huvudentrén finns en vaktkur.

Bra tillgänglighet och närhet till tjänster

Marine Hills by TM ligger mycket nära Selwo Aventura Park, med underbar utsikt över naturen och havet, i hjärtat av den gyllene triangeln, Puerto Banús–Estepona–Benahavís. Bostadsområdet ligger till: 1,7 km från A-7 (N-340), 13 km från AP-7 och 45 minuter från Málagas flygplats.

Det ligger bredvid den prestigefyllda internationella privatskolan Atlas American School of Málaga, med förskola, låg-, mellan- och högstadium och gymnasieutbildning samt den nya Ryska ortodoxa kyrkan.

Stränder

Mindre än 2 km bort ligger Playa del Castor, Playa de Arroyo de las Cañas och Playa de Guadalmina, där du kan njuta av ett dopp. Vill du promenera eller utöva någon sport, finns en cirka 5 kilometer lång kustled som förbinder stränderna. Och vill du ha något att dricka, finns den välkända strandbaren Sonora Beach på Playa de Guadalmina.

Golfbanor

Costa del Sol är rena paradiset för golfentusiaster. Från bostadsområdet Marine Hills by TM kan du gå till golfbanan La Resina Golf & Country Club. Och inom en radie på 5 km finns det ytterligare 7 golfbanor: Atalaya, El Paraíso, El Campanario, Marbella Club, Flamingos, Villa Podierna och Tramores.

Varför du ska köpa en bostad i Marine Hills by TM

Att köpa en bostad i Marine Hills by TM är rena drömmen. Där kan du njuta av fantastisk utsikt över havet och naturen från alla bostäderna belägna i sydligt eller sydöstligt läge. Du har dessutom utmärkta kommunikationer via A-7, direkt till stränder, Puerto Banús och Estepona. Tveka inte längre utan låt våra sakkunniga säljare på Costa del Sol ge dig råd.

 

Upptäck hur det är att leva med fantastisk havsutsikt i Marine Hills by TM. Kontakta oss nu för att få mer information!

 

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.