TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group: vid din sida även efter du köpt din bostad

TM Real Estate Group: vid din sida även efter du köpt din bostad

06.10.2021 |  Blog TM  | Din semester 

Lästid: < 1 minut

 

Grattis, du har redan ditt TM-hus! Vad händer nu? Vi vill att du ska veta att TM Real Estate Group fortsätter vid din sida även efter att försäljningsprocessen är avslutad. Tack vare vår eftermarknadsservice och Happy Homes hittar vi tillsammans vägen till ditt nya liv.

 

Eftermarknadsservice

Som namnet antyder är vår eftermarknadsservice inriktad på att erbjuda dig en kundtjänst (SAC), som hjälper dig med alla frågor och att hantera garantin för din bostad.

Vår kundtjänst är tillgänglig alla dagar i veckan, så att du kan njuta av din bostad med sinnesro. Dessutom kan du från din egen sida utföra procedurer som att registrera incidenter, följa deras status eller se verkställighetsdatumet.

 

Happy Homes

Happy Homes är den perfekta tjänsten för de som vill få ut det mesta av sin TM-bostad. Tack vare Happy Homes kan du hyra ut din bostad när du inte är där, boka semester åt vänner och familjemedlemmar eller få tillgång till en rad tjänster som är utformade för din komfort och sinnesfrid, till exempel nyckelförvaring, städning och underhåll av bostaden eller skötsel av trädgårdar och pooler.

 

Funderar du fortfarande? Du kan kontakta oss på 902 15 15 34 eller skriva till  sac@tmgrupoinmobiliario.com vid eventuella frågor om tjänsterna.

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.