TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
TM Real Estate Group stärker spansk nationalekonomi genom att främja spanska varumärken inom Europa

TM Real Estate Group stärker spansk nationalekonomi genom att främja spanska varumärken inom Europa

01.12.2020 |  TM Real Estate Group  | Notas de prensa 

Lästid: < 1 minut

TM Real Estate Group utsänder ett klart budskap till Europa inför de negativa nyheterna i ett internationellt sammanhang 

 

Madrid, den november 2020 TM Real Estate Group, ett ledande alicantinskt företag inom branschen bostadsturism, specialiserat sig på att bygga och marknadsföra semesterbostäder längs Medelhavskusten, fortsätter att verka för främjandet av spanska varumärken i Europa och för återhämtningen av bostadsturismen efter covid-krisen. Därför har företaget lanserat ett klart budskap i motsatsförhållande till de internationella negativa nyheter om Covid-19-situationen i Spanien.

Med över 50 års erfarenhet inom fastighetsbranschen har företaget lanserat en kampanj på sex språk som riktar sig till europeiska länder inför julen, trots hälsoläget som skapar turbulens på marknaden. De länder som kampanjen riktar sig till är Spanien, Storbritannien, Belgien, Tyskland, Polen, Sverige, Norge och Ryssland.

Detta är inte det första initiativ av detta slag som tagits under året, eftersom detta alicantinska företag verkat för att främja nationella produkter redan sedan krisens början och på så sätt bidragit till den ekonomiska återhämtningen i vårt land.

Företaget använde i sin senaste kampanj Kärleken för Medelhavet binaurala ljud i 8D för att förstärka verklighetskänslan av att befinna sig vid Medelhavet ännu mer, utan att behöva lämna sitt hem. Den senaste kampanjen är Lugn och ro vid Medelhavet. Denna marknadskampanj är en fortsättning på den föregående och ämnar att stimulera den nationella ekonomin som i detta fall genom försäljning av spanska semesterbostäder.

Huvudsyftet med detta senare initiativ är att bidra till att minska rädslan inför spanska fastighetsförvärv i Spanien. Medelhavsområdet framställs som en trygg och säker miljö att köpa bostäder i, vilket uppmuntrar både nationella och internationella kunder till eventuella fastighetsköp.

Vi rekommenderar att du tar en titt på landningssidan och kampanjvideo på något av deras sociala nätverk eller direkt på deras Youtube-kanal.

 

← Avkastning

Dela