TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Valencia CF, TM Real Estate Group och LALIGA gick samman i ett känslofyllt visningsparty i Polen

Valencia CF, TM Real Estate Group och LALIGA gick samman i ett känslofyllt visningsparty i Polen

04.01.2024 |  Blog TM  | Corporativo | TM Nyheter 

Lästid: 3 minuter

Eventet, som hölls i staden Sopot, samlade hundratals fans för en premiumupplevelse och för att se Valencia CF mot FC Barcelona på storbildsskärm.

 

Matchen mellan Valencia CF – FC Barcelona, den 17:e matchdagen av LaLiga EA Sports, upplevdes på ett speciellt sätt i staden Sopot i Polen, över 2 700 kilometer från Camp de Mestalla. Valencia CF, deras stolta Main Global Partner TM Real Estate Group och LaLiga gick nämligen samman förra helgen för att organisera ett stort internationellt event: ett visningsparty lika känslofyllt som på matchplats, vilket gav hundratals Valencia CF-fans, nuvarande och potentiella kunder till TM Real Estate Group och LALIGA-fans en riktig premiumupplevelse.

 

 

Deltagarna kunde se matchen i kongressalen på Hotel Sheraton i Sopot på storbildsskärm där Eleven Sports, LALIGA:s kanal i Polen, visade matchen live medan deltagarna njöt av en middag med typiska rätter från Valencia och Medelhavsköket. Under kvällen närvarade Valencia CF:s ambassadör, Miguel Ángel Bossio, deltagarna fick ta del av ett videomeddelande från Yarek Gasiorowski(en spansk spelare med polsk härkomst), Valencia-tröjor och supporterartiklar delades ut och olika lotterier genomfördes.

 

 

Eventet syftade till att skapa lojalitet hos deltagarna vad gäller passionen för Valencia CF med LALIGAoch särskilt med TM Real Estate Group. Holdingbolaget från Alicante, ett referensföretag inom sektorn för bostadsturism, hotell och semester, genomförde en kommersiell och strategisk positioneringsåtgärd med närvaro av Jorge Blay, som är ansvarig för de europeiska delegationerna, och Monika Trams, Country Manager i Polen, och med en företagsvideo med sina ledande bostads- och hotellprojekt både i Medelhavsområdet och i mexikanska Karibien.

 

Polen har blivit en alltmer intressant marknad för Valencia CF med tanke på indikatorer som tillväxten av klubbens publik i landet på 72 % , Yarek Gasiorowskis entré i A-laget och arbetet med TM Real Estate Group i gemensamma strategier för internationell utveckling, eftersom den polska marknaden för närvarande leder antalet fastighetsinvesteringar registrerade under de senaste två åren hos det Alicante-baserade företaget. Visningspartyt, som utgjorde en av många åtgärder vidtagna av Valencia CF:s kommersiella och marknadsföringsavdelning för att uppnå målen för LaLiga Impulsos International Vertical, har också påverkat leadsgenereringen och mediepåverkan, vilket i sin tur har lett till närvaro i medier som TVP Sport, Canal+ och Kanal Sportowy, den mest följda YouTube-kanalen i landet.

 

 

Det led verkligen ingen brist på närvaro av olika personligheter som Barbara Stempkowska (ordförande för American Chamber of Commerce i Gdansk), Radosław Michalski (ordförande för fotbollsförbundet i Pommern), Aneta Tylicka (VD för Fuksiarz, sponsor av LALIGA i Polen) eller Janusz Jarosiński (hederskonsul för Belgien) samt olika chefer från dotterbolagen till Banco Santander i Polen och VIP-kunder från TM Real Estate Group.

 

← Avkastning

Dela

Liknande artiklar

TM Grupo Inmobiliario.