TM Grupo Inmobiliario

TM Grupo Inmobiliario
Seven Diamonds by TM: sju unika villor på Costa del Sol

Seven Diamonds by TM: sju unika villor på Costa del Sol

13.06.2024 |  Blog TM  | Ditt nya hem 

Lästid: 2 minuter

TM Grupo Inmobiliarios nya bostadsområde, Seven Diamonds by TM, är nu till salu i Atalaya-området i Estepona. Sju unika villor, sju diamanter i hjärtat av Costa del Sol som du kommer att bli förälskad i.

 

Den underbara omgivningen av Seven Diamonds by TM

Seven Diamonds by TM ligger i hjärtat av Atalaya-området, Estepona, i den gyllene triangeln, som består av Marbella, Estepona och Benahavís. Seven Diamonds by TM ha ett oslagbart läge: 40 minuter från Malagas flygplats, 15 minuter från Marbellas busstation och 45 minuter från Malagas tågstation. Det ligger också bara 2 km från den prestigefyllda Atalaya International School med förskola, grundskola och gymnasium.

Om du är golfälskare är det här rätt plats för dig, det finns nämligen 10 golfbanor i närheten av bostadsområdet. En av de äldsta klubbarna på Costa del Sol, Atalaya Golf & Country Club, ligger mindre än en minuts promenad från Seven Diamonds by TM. De övriga ligger inom en radie av 4 km och är följande: El Paraiso, El Campanario, El Higueral, Guadalmina, Marbella Club, Flamingos, Arqueros, La Quinta och Los Naranjos.

Detta är utan tvekan en exklusiv plats med en mängd kulturella rikedomar, underhållning, fritidsaktiviteter och tjänster till hands. På endast 10 minuter kommer du till Puerto Banús där du kan njuta av hamnen, exklusiva Golden Mile-butiker, lyxiga restauranger med Michelinstjärnor och längs strandpromenaden finns det flera barer som är perfekta för att avnjuta en cocktail.

Seven Diamonds by TM, sju diamanter, sju fristående villor

Seven Diamonds by TM är det nya bostadsprojektet av TM Grupo Inmobiliario i Atalaya-området i Estepona. Ett bostadsområde med bara 7 fristående villor med 3 och 4 sovrum med stora trädgårdar, privat infinitypool och solarium.

Den privata trädgården i dessa villor integreras med den naturliga omgivningen och Malagas landskap. De har en naturlig gräsmatta och områden med växter och stora träd så att du kan njuta av varje ögonblick i ditt hem. På verandan i vardagsrummet finns en inbyggd gasgrill och den privata infinitypoolen har försetts med poolbelysning och förinstallation för uppvärmning.

Projektet erbjuder två typologier av bostäder, som alla är oberoende av varandra:

  • Fem villor med 3 sovrum och 3 badrum.
  • Två villor med 4 sovrum och 5 badrum.

Villorna har en bottenvåning med ett sovrum, en första våning med huvudsovrum med omklädningsrum, en täckt trappa med direkt tillgång till solarium, dubbelhöjd i vardagsrummet, förinstallation av hiss och förinstallation av jacuzzi i solarium.

Sex av de sju villorna har plats för två bilar i källaren, och en av dem har plats för en bil i källaren och två bilar utomhus bredvid huset med en pergola som skyddar dem från solen.

Det är svårt att inte förälska sig i Seven Diamonds by TM

På Seven Diamonds by TM kan du koppla av, spela golf, koppla av i vardagsrummet eller ta ett dopp i poolen. Tack vare sitt privilegierade läge är det den perfekta platsen för golfälskare och för dem som älskar livet och fritiden på Costa del Sol–utan tvekan är det ett hem att bo i 365 dagar om året.

Både bottenvåningen och den första våningen har stora fönster med utsikt över trädgård, så att du kan njuta av doften av växter och vegetation. Från villornas solarium har du utsikt över Medelhavet i horisonten och på mindre än 10 minuter kan du komma till stränderna i Saladillo och Guadalmansa.

Tveka inte att fråga vårt säljteam om en av dessa sju unika fristående villor med 3 och 4 sovrum med magnifika trädgårdar och privat infinitypool. Sju diamanter som du inte kan låta bli att bli kär i.

 

Bo i en av dessa sju unika villor på Seven Diamonds by TM. Begär mer information nu!

← Avkastning

Dela

TM Grupo Inmobiliario.